Kirjatori

Tähän tuodaan kirjat ja aloitetaan yhdessä kirjoittaa Kuusamon 

kehittäjäyhteisön tarinaa.

 


Tehtävä 1

Sinulla on oma kirjasi. Alä arvioi sitä. Älä arvostele sitä. Arviointi ja arvostelu vähemmälle. Arvostuksen aika on tullut. Älä kirjoita siitä esseetä tai referaattia. Sinun ei pidä oppia siitä kirjasta. Mutta saat tehdä siitä pienen kuvauksen. Vaikka valokuva ja muutama rivi tekstiä. Tai ohje kehittäjälle. Niin, että kirja avaa sinulle näkökulmia, inspiroi sinua. Tuo kirjan inspiroimana jokin juttu Kuusamon kehittämiselle.

Tehtävä 2.


Hiljainen dialogi. Mieti kenelle kirja sopisi tässä kehittäjäjoukossa? Kun luette tai inspiroidutte kirjasta muuten, antakaa sen avata näkökulmia ajattelussanne. Kirjoita siitä yksi, kaksi tai kolme pientä lausetta, jotka ovat sinun mielestäsi Kuusamon kaupungin kehittäjille tärkeitä. EI LAINAUKSIA. Vaan lauseita, jotka ovat tärkeitä Kuusamon kaupungin kehittäjälle. Pieniä juttuja, kirjasta inspiroituneena. Keneltä sait kirjan? Käy hänen kanssaan pieni keskustelu kirjasta: mitä ajatuksia kirja herätti? Miten se sinua inspiroi? Kahdestaan, sen ihmisen kanssa, tehkää konkreettinen, radikaali, näkyvä, pieni teko, joka kuvastaa Kuusamon kaupungin arvoja ja strategiaa. Se voi olla ihan pienikin teko. Nyt saamme paljon hyviä tekoja aikaiseksi. Tehkää siitä blogikirjoitus tai/ja twiitti!

 

 

Aloita kirjoittaminen klikkaamalla tästä!


3 kommenttia:

  1. Lisäsin nyt etusivulle lisäämäni kirjakuvauksen tänne. Oli sen verta erilainen systeemi, että meniköhän oikein?

    VastaaPoista
  2. Hyvin näytti onnistuvan. Samaa mietin minäkin, mutta kuvat ja teksti ovat nyt siellä missä pitääkin. Ehkä se tästä, kun vauhtiin päästään ;)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näytti Mirja ja Seija! Käykää lisäämässä vielä otsikko ja oma nimenne kirjoituksen perään. Siinä se on. Nähdään parin viikon päästä!

    VastaaPoista