lauantai 29. lokakuuta 2016

HETI HOITOON

Tein kokeilun. Muotoilin vähän palvelua, opin jälkeenpäin.

Otin asiakkaat ”Heti hoitoon”. Vastasin yhteydenottoon, osallistuin hoidontarpeenarviointiin yhdessä asiakkaan kanssa tietysti. Hän on  itse itsensä asiantuntija. Hoidin asian heti puhelimessa tai pyysin asiakkaan luokseni, jos oli tarvetta. Asiakas osallistui hoitoonsa uudessa vuorovaikutuksen ilmapiirissä: digitaalisessa, fyysisessä, sosiaalisessa. Jos en itse osannut, sain mukaan myös muut asiantuntijat; lääkärin, diabeteshoitajan ja terveydenhoitajan. He olivat mukana hyvällä asenteella, täysillä. Niin kuin minäkin, asiakkaan kanssa yhdessä.

Tein kymmenen kokeilua yhdessä Marja-Leenan kanssa. Vedin siis esimiehen mukaan tai toisinpäin sama se yhdessä mentiin. Analysoimme tulokset eli kysyimme asiakkailta, miltä tuntui. Hyvältä tuntui tietysti, kun sai asiansa heti hoidettua.

Olin valmentaja ja mahdollistaja ja sparraaja. Olin elementissäni, tein taas työtä päälläni, sydämelläni, silmilläni ja käsilläni kokonaisvaltaisesti. Ja yhdessä asiakkaan kanssa uudessa vuorovaikutuksen kentässä. Nautin. Tunsin työniloa.

Tätä me jatkamme kehittäjän mielellä. Koska meillä on kaikki ja aina ja etumatka. Ja on pakko, mutta ilolla. Kilpailu tulee olemaan kovaa. Emme kuitenkaan ole yksin. Meillä on omat sparraajat. Kiitos Jaana, Ville ja Kalle.

Kuusamonkehittäjä Arja Säkkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti